Tilaus- ja toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä.

1. Asiakastiedot

Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa nimi, sähköpostiosoite, toimitusosoite ja puhelinnumero. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

2. Hinnat ja tuotetiedot

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy voimassaoleva arvonlisävero. Veroerittely näkyy tilausvahvistuksessa. Hinnaston hinnat eivät sisällä kuljetusta ellei tuotteen tiedoissa toisin mainita. Toimituskulujen hinnat määräytyvät valitun toimitustavan mukaan. Hinnat koskevat vain Nordic Noir Nature Art Oy:n (NNNA) kotisivujen kautta ostoskorilla tehtäviä tilauksia. Kaikki tuote- ja hintatiedot ovat sitoumuksetta ja NNNA varaa oikeuden hinnoittelu- ja tuotetietomuutoksiin sekä mahdollisten toimitusvaikeuksien sattuessa kaupan peruuttamiseen myyjän vastuun rajoittuessa enintään kaupan peruuntumiseen ja purkamiseen.
Hinnat on mahdollista nähdä eri valuutoissa. Valuuttakurssit ovat suuntaa-antavia, ja lopullinen maksu tapahtuu euroissa.

3. Toimitustavat, -maksut ja -ajat

Tuotteidemme normaalitoimitusaika on 2–4 viikkoa. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, jos havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.
Asiakas vastaa mahdollisista tullimaksuista ja tilatun tuotteen tullaamisesta.

4. Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä NNNA:han.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

5. Palautukset

Palautettavan tuotteen tulee olla ehjä ja muuttumaton. Palautuksesta tulee ilmoittaa aina ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@nnna.fi.

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen 30 vuorokauden palautusoikeuden Euroopassa. Tällöin voit palauttaa kuluitta yhden tilauksen vuoden aikana. Mikäli tilaat useamman kerran vuoden aikana meiltä, voit palauttaa veloituksetta vain yhden tilauksen. Seuraavassa palautuksessa joudut maksamaan palautuksesta aiheutuneet toimituskulut itse.

Euroopan ulkopuolella sovelletaan kunkin valtion kuluttajansuojalainsäädäntöä, ja palautuksista sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Palautus on Euroopassa asiakkaalle maksuton lukuunottamatta seuraavia tapauksia:
– Maksuton palautus on vuoden aikana jo käytetty.
– Palautuspaketien paino ylittää 30kg.
– Noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruminen, vaan perumisesta tulee aina ilmoittaa.

Mikäli jokin näistä kohdista täyttyy, veloitamme asiakkaalta rahdin todelliset kustannukset.

Kaikista palautuksista tulee aina ilmoittaa ennakkoon. Mikäli palautuksesta ei ole ilmoitettu tai paketti palautuu meille noutamattomana, tulemme veloittamaan asiakkaalta palautuskustannukset.

Kampanjaostosten palauttaminen: Alennus muodostuu osassa kampanjoita tilauksen loppusumman perusteella, osittaisessa palautuksessa tilauksen loppusumma muuttuu ja alennus lasketaan uuden loppusumman perusteella.

Tuotteen palautus onnistuu seuraavasti:
Ota yhteys meihin ennen palautusta. Toimitamme sinulle tarvittavat tiedot palautusta varten.
HUOM: palautusoikeus ei koske mittatilaustuotteita.

6. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen info@nnna.fi.

7. Vastuut

NNNA ei ole missään vastuussa tuotteen aiheuttamista henkilö- tai esinevahingoista. Ripustettavissa tuotteissa tuotteen mukana toimitetaan tuotteelle mitoitetut kiinnikkeet, sekä ohjeet kiinnitykseen.

Ostajalla ei ole mitään tuoteoikeuksia tai vastaavia kuviin eikä kuvien kopiointi, jälleenjulkaiseminen tai vastaava ole millään tavalla sallittua. Kuvien kaikki tuote- ja käyttöoikeudet ovat vain ja ainoastaan Nordic Noir Nature Art Oy:llä.

8. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen info@nnna.fi. Pyrimme aina ilmoittamaan asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. NNNA pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, jolloin rahat palautetaan asiakkaalle viipymättä.

9. Riita-asiat

Mahdolliset riitatapauksen ratkaistaan Pohjois-Savon käräjäoikeudessa.

Select your currency
EUR Euro