Nordic Noir Nature Art käyttää vain hienointa ja korkealuokkaisinta mahdollista materiaalia sisustustaulujensa tekemiseen. Taulun hienostuneen ilmaisun ja kestävyyden kannalta ajateltuna paras ratkaisu on kaikissa tarjoamissamme tauluissa käyttämämme alumiinin ja akryylin kerrostettu yhdistelmä. Tauluun ei ole tarkoitettu asennettavaksi erillisiä kehyksiä. Mahdolliset vedostettavat koot on esitettynä pudotusvalikossa kunkin taulun yksityiskohtaisissa tiedoissa.

Taulu koostuu 1-3 mm paksusta alumiinilevystä, jolle kuva on vedostettu. Tämän päälle on liitetty 3 mm paksu akryylipinta joka suojaa kuvaa kaikissa olosuhteissa. Valmis taulu on 4-6 mm paksu ja se on valmis seinälle kiinnitettäväksi. Taulu toimitetaan asianmukaisesti pakattuna ja pakkaus sisältää ripustamiseen tarkoitetun ratkaisun (3M Picture Hanging Strips). Tilaajan tulee toimia paketissa olevan ohjeen mukaisesti.  Mikäli tällaista erillistä pakettia lähetyksen mukana ei ole, on tauluun kiinnitetty valmis metallinen seinäkiinnike jolla taulu voidaan ripustaa.

Jokainen Nordic Noir Nature Art -sisustustaulu sisältää lähtökohtaisesti NORDIC NOIR NATURE ART -tekstin taulun etuosan jollakin sivustalla. Mikäli haluat taulun ilman mainittua tekstiä olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä sähköpostiimme info@nnna.fi. Samoin mikäli haluatte sisustustaulun jollakin muulla materiaalilla kuin tarjoamallamme hienostuneella akryyli-alumiini -vedostuksella tai jossakin muussa kuin esittämässämme koossa, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä ennen tilausta sähköpostiimme info@nnna.fi

Nordic Noir Nature Art -sisustustaulua hankittaessa on huomattava että taulut on vedostettu aidoista todellisista valokuvista. Siitä syystä kuvat eivät ole kaikilta osiltaan täysin teräviä eikä teknisesti täydellisiä. Kuvissa saattaa esiintyä myös tarkoituksellisesti tai tarkoituksettomasti kohinaa (rakeisuutta). Kaikki kuvat on otettu todellisista tilanteista eikä esim. kaksoisvalotuksia tai kuvaelementtien lisäämistä tai poistamista ole kuviin tehty. Jossakin esittelykuvissa esiintyvää pyöreää vesileimaa ei ole lopullisessa toimitettavassa taulussa.

Jokainen Nordic Noir Nature Art -sisustustaulu toimitetaan varustettuna aitoudesta kertovalla virallisella Nordic Noir Nature Art signeerauksella, joka löytyy taulun kääntöpuolelta. Siihen on merkittynä taulun valmistusnumero, päivämäärä sekä kuvaajan allekirjoitus. Mikäli taulussasi ei tällaista ole, ota yhteyttä välittömästi sähköpostiimme info@nnna.fi

Toivomme erinomaisen miellyttäviä hetkiä sisustustaulujemme parissa!

Select your currency
EUR Euro
SEK Ruotsin kruunu SEK